Història

D’ON VENIM

El restaurant Can Bosch té els seus orígens en l’humil bar de pescadors que el 1969 obrien Joan Baptista Bosch i Lourdes Font, a pocs metres del port de Cambrils. El bar va passar a ser casa de menjars i, des de 1980, s’obria com a restaurant. Des de llavors ha sabut situar- se com un punt de referència de la nostra gastronomia, amb l’estrella Michelin, aconseguida el 1984, com un dels principals, però no únic, reconeixement.

Des de 1982, Joan Bosch a la cuina i Montserrat Costa, al menjador, han mantingut aquest nivell d’excel·lència i han sabut combinar el respecte a la tradició de la cuina marinera de sempre, d’on provenien, amb els nous corrents culinaris que han anat obrint-se pas en les darreres dècades.

El 2012, el restaurant incorpora la tercera generació d’aquesta família, representada per Arnau Bosch i Eva Perelló. Continuïtat, doncs, en un projecte ben arrelat al seu lloc d’origen, però que no s’acontenta amb allò que ha aconseguit sinó que mira contínuament de superara-se.

Història Restaurant Can Bosch

La Nostra Cuina

ON ANEM

La mar al plat. així podria resumir-se la filosofia culinària de Can Bosch, un restaurant que combina amb ofici els productes que li aporten les barques de pesca de Cambrils i els fruits i verdures que es cullen als pobles del voltant.

La qualitat del producte, bàsicament producte de proximitat, que passa directament, com qui diu, de la barca o de l’hort a la nostra cuina, on és tractat amb un profund respecte a la tradició culinària del país, però amb la vista posada en una constant renovació.

Cuina de Can Bosch Restaurant

R
COMUNICAT / COMUNICADO
Ens sentim en la obligació de tancar el restaurant durant els propers dies, per seguretat i responsabilitat social. Totes les reserves quedaran ajornades, contactarem un per un per tal d’informar-vos de la situació i mirar d’agendar una nova data. Disculpeu les molèsties, tornarem tan aviat com haguem recuperat la normalitat Nos sentimos en la obligación de cerrar el restaurante durante los próximos días, por seguridad y responsabilidad social. Todas las reservas quedarán aplazadas, contactaremos uno por uno para informaros de la situación y mirar de reservar una nueva fecha. Disculpad las molestias, volveremos tan pronto como hayamos recuperado la normalidad