Història

D’ON VENIM

El restaurant Can Bosch té els seus orígens en l’humil bar de pescadors que el 1969 obrien Joan Baptista Bosch i Lourdes Font, a pocs metres del port de Cambrils. El bar va passar a ser casa de menjars i, des de 1980, s’obria com a restaurant. Des de llavors ha sabut situar- se com un punt de referència de la nostra gastronomia, amb l’estrella Michelin, aconseguida el 1984, com un dels principals, però no únic, reconeixement.

Des de 1982, Joan Bosch a la cuina i Montserrat Costa, al menjador, han mantingut aquest nivell d’excel·lència i han sabut combinar el respecte a la tradició de la cuina marinera de sempre, d’on provenien, amb els nous corrents culinaris que han anat obrint-se pas en les darreres dècades.

El 2012, el restaurant incorpora la tercera generació d’aquesta família, representada per Arnau Bosch i Eva Perelló. Continuïtat, doncs, en un projecte ben arrelat al seu lloc d’origen, però que no s’acontenta amb allò que ha aconseguit sinó que mira contínuament de superara-se.

Història Restaurant Can Bosch

La Nostra Cuina

ON ANEM

La mar al plat. així podria resumir-se la filosofia culinària de Can Bosch, un restaurant que combina amb ofici els productes que li aporten les barques de pesca de Cambrils i els fruits i verdures que es cullen als pobles del voltant.

La qualitat del producte, bàsicament producte de proximitat, que passa directament, com qui diu, de la barca o de l’hort a la nostra cuina, on és tractat amb un profund respecte a la tradició culinària del país, però amb la vista posada en una constant renovació.

Cuina de Can Bosch Restaurant

R